Business

Een betrouwbaar concept

BUSINESS CONCEPT
Een betrouwbaar concept door franchise, e-commerce en netwerkmarketing te combineren.
Het succes zit in de eenvoud, strategie en combinatie!

GDG Marketing is onderdeel van WIN, een internationale marketingorganisatie in hoogwaardige en geregistreerde trendproducten gericht op energie, gewichtsmanagement, vitaliteit, sport en fitness en preventieve gezondheid.

In 1994 is deze succesformule naar Nederland gehaald en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd marketing en distributiebedrijf. Onze producten kunnen in 39 landen worden gekocht via internet en er zijn plannen voor uitbreiding in meer landen in de toekomst.

Vanuit Nederland zijn de afgelopen jaren in snel tempo diverse landen geopend zoals België, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Zuid-Afrika en Israël - waar eveneens ons business concept wordt gedupliceerd.

FRANCHISE
Het grote voordeel van franchise is dat u niet zelf opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. U gaat aan de slag met een concept dat zichzelf al bewezen heeft en een ingebouwd businessplan. Daarbij maakt u gebruik van de kennis en ervaring van de ondernemers die al langer in dit bedrijf werkzaam zijn. Training en begeleiding krijgt u in onze trainingscentra.

Door anderen te laten zien hoe u als “franchisenemer” directe inkomsten uit uw eigen activiteiten verdient, geeft u uw kennis en expertise door. Hiervoor wordt u beloond met een residueel inkomen. 

E-COMMERCE
E-commerce biedt het voordeel dat u via de moederorganisatie uit de fysieke handel blijft. Niet u maar WIN verkoopt de producten die via uw website worden besteld. De producten worden door de klant direct aan het moederbedrijf betaald en daarna op het door de klant gewenste adres afgeleverd. Levering geschiedt door FedEx en UPS. Dus géén pand, géén voorraden en géén debiteuren voor u. Ook de administratie wordt voor u bijgehouden. Door het gebruik van internet bent u niet regiogebonden, maar kunt u wereldwijd zakendoen. 

NETWERKMARKETING
U bouwt een marketingorganisatie op, géén verkooporganisatie. U bent géén verkoper, uw werk bestaat daadwerkelijk uit netwerken. Alles op het gebied van producten, verkoop en klantenservice wordt door het moederbedrijf geregeld. Het grote voordeel is dat wanneer uw organisatie groeit, u meer inkomsten gaat genereren, terwijl de kosten die daar tegenover staan niet stijgen. Pand, personeel en voorraden zijn immers van het moederbedrijf. De kracht zit hem in het feit dat u zich richt op het ondernemen en het opleiden van een andere ondernemer. U hoeft zich door de samenwerking met het moederbedrijf dus absoluut niet bezig te houden met inkoop en verkoop van de producten.

VISIE
Binnen onze visie staat de mens centraal en niet het product. Wij streven naar fysieke, mentale en financiële balans voor uzelf, uw familie, …. iedereen. Ongelimiteerde mogelijkheden. Laat u niet beperken maar denk “out of the box”
Hoe sterker uw visie des te dichterbij u bent om uw doelen waar te maken!. 

 

 

SUCCESFACTOREN

Training en begeleiding
Permanente opvolging, evaluatie en ondersteuning

Werken in teamverband
Gebundelde krachten, kennisdeling en werkplezier

Flexibele tijdsindeling
Fulltime, parttime of sparetime in te vullen

Hoogwaardige geregistreerde producten
Productaansprakelijkheid ligt bij het moederbedrijf

Geen pand, personeel en/of voorraden
Faciliterend moederbedrijf

Prepaid (betaling vóór de levering)
Geen debiteuren

Groeimarkten
Wellness en E-commerce

Internationaal
Niet regio of lokaal gebonden

Ongelimiteerde groeimogelijkheden
Zowel financieel als in persoonlijke ontwikkeling

Directe inkomsten
10-44% over omzet die u zelf initieert

Residueel inkomen
2-28% over omzet in uw organisatie